Un grav accident de circulaţie s-a produs, joi dimineaţa, în judeţul Brăila.

Accidentul s-a produs pe Drumul European DE 585 care face legătura între Brăila şi Slobozia. Din primele informaţii reiese că şoferul unui autoturism a pierdut controlul volanului la ieşirea din localitatea Însurăţei.

Maşina s-a răsturnat de mai multe ori şi s-a oprit pe marginea şoselei. Din primele informaţii rezultă că în autoturism erau patru persoane, soţ, soţie şi cei doi copii ai cuplului în vârstă de unu şi, respectiv, patru ani.

Din păcate, femeia a murit pe loc, iar celelalte trei persoane au fost rănite grave. Unul dintre copii a fost resuscitat cu greu la faţa locului şi transportat la spital în stare critică.

Capul familiei, despre care se presupune că era la volan în momentul producerii accidentului, a fost preluat de o ambulanţă SMURD şi transportat şi el în stare critică la spital.

Circulaţia se desfăşoară cu greutate în zonă din cauza anchetei demarate de poliţişti. Oamenii legii vor să determine cu exactitate cauzele accidentului. Se merge pe ideea că şoferul a aţipit la volan din cauza oboselii. Există informaţii conform cărora familia respectivă era din Republica Moldova.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version