Crește alarmant numărul cazurilor în care un bărbat își ucide soția sau iubita, iar apoi își pune capăt zilelor.

sursa foto monitorulbt.ro

După ce marți am avut un caz de crimă și sinucidere în județul Mureș, miercuri acest lucru se întâmplă în județul Botoșani.

Marți, un băiat de 24 de ani și-a ucis iubita de 17 ani, iar apoi și-a pus capăt zilelor. Din primele informații, tânărul ar fi recurs la acest gest pe motiv că fata vroia să se despartă de el, deși cei doi aveau împreună un copil de un an.

Miercuri, s-a înregistrat caz de crimă și sinucidere în localitatea Codreni, comuna Mileanca, județul Botoșani. Pentru că un bărbat de 55 de ani și soția lui de 48 de ani nu răspundeau la telefoane, copiii celor doi au mers la casa acestora pentru a vedea ce se întâmplă.

Iar tinerii i-au găsit pe cei doi fără suflare. Imediat s-a sunat la numărul unic de urgență 112. Polițiștii criminaliști au demarat o anchetă, dar cel puțin până acum pare clar că bărbatul și-a ucis soția, iar apoi și-a pus capăt zilelor.

Conform monitorulbt.ro, nu se știe motivul exact care a dus la producerea acestei tragedii, dar vecinii celor doi susțin că bărbatul era extrem de gelos.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version