Un incident deosebit de grav s-a produs, marți seara, în localitatea Titu, din județul Dâmbovița.

Florin Oprea, un plutonier de 35 de ani, din MApN, și-a înjunghiat mortal iubita, o tânără care avea doar 25 de ani. Bărbatul a urmărit-o pe femeie la locul de muncă, un coafor din localitate, a început să se certe cu aceasta, a scos un cuțit și a înjunghiat-o de mai multe ori.

Colegele tinerei au sunat la numărul unic 112, iar medicii au intervenit de urgență, dar nu au mai putut să o salveze pe fată.

Plutonierul s-a predat singur și a fost reținut pentru 24 de ore, fiind acuzat de comiterea infracțiunii de omor. Dosarul său a fost preluat de Parchetul Militar.

Reprezentanții Ministerului Apărării Naționale au anunțat deja suspendarea lui Oprea și că vor pune la dispoziția anchetatorilor toate informațiile necesare.

Oprea era angajat în MApN din 2009, iar în cei opt ani de activitate a dezvoltat un comportament normal și a trecut cu bine toate testările psihologice.

Totuși, apropiații lui susțin că Oprea avea momente când devenea violent și era extrem de gelos. De altfel, se pare că acesta a și fost motivul pentru care a ucis-o pe concubina lui cu care avea un copil minor.

Oprea a mai fost căsătorit și mai avea un alt copil din relația respectivă.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version