Incident uluitor petrecut, marți seara, în municipiul Slatina din județul Olt.

O femeie de 26 de ani a sunat de urgență la numărul unic 112 și a solicitat intervenția unui echipaj medical. Un echipaj SMURD și-a făcut apariția la fața locului, iar medicii au rămas uluiți de cele găsite la fața locului.

Un bărbat zăcea împușcat în cap, iar femeia care a sunat la 112 era rănită, tot prin împușcare, la brațul stâng. Imediat la fața locului a ajuns și o echipă de poliție care a demarat o anchetă.

Iar conform olt-alert.ro, ancheta a scos la iveală un scenariu demn de o telenovelă. Bărbatul are 33 de ani, este ofițer de poliție la Combaterea Criminalității Organizate Olt și s-a împușcat în cap după o ceartă cu femeia.

Femeia s-a rănit la mână în momentul în care a încercat să-l împiedice pe tânăr să se împuște în cap. Bărbatul a fost transferat în stare foarte gravă la Spitalul Clinic de Urgență Craiova.

Ancheta a scos la iveală și faptul că polițistul ar fi recurs la acest gest pentru că și-a dat seama că a dat cu piciorul la prima căsnicie pentru o relație sortită eșecului.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version