Un grav accident de circulație s-a produs, vineri dimineața, pe Calea Griviței din București, pe tronsonul dintre Podul Grant și Gara de Nord.

sursa foto napocafm.ro

UPDATE, 11.50: Reprezentanții Poliției Rutiere București au precizat că trei persoane au fost implicate în accidentul respectiv și au necesitat internare în spital. Este vorba despre trei femei cu vârste cuprinse între 30 și 40 de ani și care au fost lovite pe trecerea de pietoni. Șoferul a fost testat cu alcool-testul și a rezultat că nu consumare băuturi alcoolice. Totuși, el s-a ales cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

 

Două persoane au fost rănite și au ajuns de urgență la spital, după ce au fost lovite în plin de un autoturism care circula cu viteză.

Deocamdată nu se cunosc toate detaliile legate de acest accident, existând inclusiv posibilitatea ca pietonii să fi traversat prin loc nepermis.

Cert este că victimele au fost transportate în stare gravă la spital. Una dintre victime a ajuns la Spitalul Floreasca, iar alta la Spitalul Universitar.

Din cauza acestui accident, circulația se desfășoară cu dificultate pe sensul de mers dinspre Podul Grant către Gara de Nord.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version