Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

GREVĂ în Educație, a 8-a zi: Profesorii resping voucherele sociale transformate de Guvern în „prime” / ACTUALITATE: Ceferiștii protestează la Ministerul Educației și amenință că opresc trenurile de călători, de la 1 iulie /  POLITICĂ: Rotativa se amână sub pretextul grevei în Educație / Ciucă a anunțat că nu își mai depune mandatul de premier /

Breaking News:

Revelația anului 2018. BLOGUL lui Olăneanu!

În timp ce vara lui 2018 era fierbinte, omul de afaceri român Cristian Olăneanu lansa pe Net un BLOG ce îți îngheață sângele în vine.
BLOGUL lui Olăneanu

De ce e Revelația anului 2018? Pentru că BLOGUL lui Olăneanu vorbește cu DOCUMENTE strânse în 18 ani despre corupția endemică, despre cum unui investitor român i se fură proprietatea sub ochii unor instituții de stat conduse de oameni lacomi, despre cum zeci de milioane de euro sunt jefuiți de la stat!

Și pentru că NU o să vedeți discuții aprinse pe acest subiect în emisiunile de la Digi 24, Realitatea TV, B1TV, România Tv sau Antena 3 și nici dezbateri pe pagini întregi în Adevărul, Evenimentul Zilei sau în alte ziare și reviste ce se vor de înaltă ținută. De ce? Citiți și veți înțelege motivele care au făcut din această poveste un subiect TABU în media românească!

Știm, veți spune că nu e ceva nou sub soarele României, că sunt mulți alți compatrioți deposedați de averi, cu voie de la înalții funcționari de stat. Unii chiar au fost uciși!

Așa este. Din nefericire, mass-media este sugrumată de povești reale cu hoți celebrii care, după ce sunt dovediți, scapă de pușcărie grație unor vicii de procedură.

Și atunci, de ce trebuie citit ce a scris omul de afaceri român Olăneanu?

Trebuie, pentru că lupta lui Cristian Olăneanu cu rapacii săi co-acționari de la celebra FARMEC – familiile Turdean și Pantea – ne arată cum NU se poate deposeda de avere un cetățean, cum NU se poate spolia o celebră companie și cum NU se poate jefui bugetul de stat fără ÎNALTĂ PROTECȚIE!

O PROTECȚIE oferită de polițiști, de procurori, de judecători, de politicieni, de securiști, de inspectori ANAF și, nu în ultimul rând, de șefii celebrei instituții Oficiul Național de Prevenirea și Combaterea Spălării Banilor – ONPCSB!

Iar Olăneanu ne arată cu DOCUMENTE cum, în România, Dreptul la Proprietate și Dreptul la o Justiție Imparțială sunt doar mofturi democratice!

Puteți accesa BLOGUL lui Olăneanu cu un click pe titlul de mai jos. Merită citit!

BLOG – DESPRE CORUPTIA CARE DISTRUGE AFACERI SI VIETI
71 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv