Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: USR, Forța Dreptei și 2 PNL-iști au atacat la CCR legea pe care Guvernul Ciolacu și-a asumat răspunderea / Moşteanu: „Am blocat proiectul, nu va creşte niciun fel de taxă” / 

Breaking News:

SAGA Jaful Vânătorilor Imobiliari din bani publici

Episodul 1 – Crima cu premeditare duce la genocid financiar

Politrucii Tăriceanu și Ionuț Popescu inventează ANRP înainte ca pușcăriașul Năstase și „finanțofagul” Văcăroiu să înființeze Fondul Proprietatea și să demareze un JAF COLOSAL din banul public!
În 28 aprile 2005 – premierul Tăriceanu și ministrul de Finanțe Ionuț Popescu înființează ANRP prin HG 361.
În 19 iulie 2005 – președintele CD, Adrian Năstase, și președintele Senatului Nicolae Văcăroiu „nasc” Fondul Proprietatea prin Legea 247.
În doar 2 luni și jumătate, patru „oameni de bine” născuți politruci – Năstase, Văcăroiu, Tăriceanu și Ionuț Popescu – au pus bazele unui JAF COLOSAL din banul public, sub o UMBRELĂ GENEROASĂ: să li se restituie românilor averile confiscate samavolnic, înainte de decembrie 1989, de comuniștii lui Petru Groza, Gheorghe Gheorghiu-Dej și Nicolae Ceaușescu!
„Părintele” Constituției bolnave, Antonie Iorgovan, alături de un fel de „criminali în serie” fiscali, Văcăroiu și Năstase – Fotografie AGERPRES

DIVERSIUNEA lor, a escrocilor politici!

DIVERSIUNEA este cea mai folosită metodă atunci când se dorește devierea atenției opinei publice de la o problemă importantă.

DIVERSIUNEA este o tehnică inventată de strategii militari – ca să nu mergem până în Epoca de Piatră, când oamenii peșterilor o foloseau atunci când vânau mamuți.

DIVERSIUNEA este folosită în zilele noastre și de politicienii atunci când „aleșii neamului” vor să „acopere” o schemă financiară cu bani publici.

DIVERSIUNEA, în cazul Problemei Retrocedărilor, a fost creată chiar printr-o Hotărâre de Guvern!

DIVERSIUNEA și-a atins scopul: mulți ani românii au crezut că ANRP își face datoria și că „se muncește” pentru a se retroceda averile confiscate de comunișt în timp ce, în spatele ușilor închise, șobolanii politici „ronțăiau la greu” din banul public!

Tăriceanu și Ionuț Popescu au pus bazele „Marelui Jaf”! Nici nu mai contează dacă „inventatorii” au primit sau nu vreun euro din sumele escrocate de „Vânătorii Imobiliari”. Sub semnătura lui Tăriceanu și a lui Ionuț Popescu s-au deschis LARG baierele banului public!

HG – Un simplu început!

Cine s-ar fi gândit că „nevinovata” HG 361 emisă de premierul Călin Popescu Tăriceanu și ministrul de Finanțe Ionuț Popescu este, de fapt, DIVERSIUNEA care va ascunde ani buni un jaf al banului public de „proporții biblice”?!

Cine să prevadă că, prin HG 361 semnată în 28 aprilie 2005 de Binomul Tăriceanu & Popescu, se deschide sarabanda unor METODE care vor otrăvi sângele financiar al unei societăți conduse de lideri iresponsabili timp de 32 de ani?!

După arestările și condamnările în cascadă legate de Agenția creată de Binomul Tăriceanu & Popescu, acum putem spune că înființarea ANRP a fost „crima cu premeditare” dintr-un „Genocid financiar”.

Căci înființarea HG 361 a fost urmată de Legea 247 – Legea Fondului Proprietatea –, sub semnătura pușcăriașului Adrian Năstase și a lui Nicolae Văcăroiu: primul ca președinte al Camerei Deputaților, al doilea ca președinte al Senatului.

Practic, prin cele două „legi” – ANRP și Legea Fondului Proprietatea – s-a generat un HĂȚIȘ de PROCEDURI prin care adevărații proprietari SĂ NU SE DESCURCE și să-și cedeze drepturile moștenite unor „Vânători Imobiliari”.

Iar acești „varani fiscali” să primească drept despăgubiri sume de zeci și sute de milioane de euro, pe care, într-un procentaj uriaș, să le DECARTEZE în buzunarele unor lideri politici sau ale unor „mareșali” din Securitate, după celebra schemă făcută public de generarul contrabadist Ion Pitulescu în carte sa „Al 3-lea război mondial. Crima organizată”!

În 15 martie 2021, premierul cu 70 de hectare nerecuperate, Florin „Pușcărie SUA” Cîțu, l-a numit șef peste ANRP pe Silviu Aurelian Grigorescu. Liberalul Grigorescu, de profesie inginer constructor, a candidat pentru SENAT în 2020 și a ratat cu brio intrarea în coruptul Parlament. Dar, fiind „om de bine”, Cîțu l-a recuperat de pe străzile patriei și i-a dat o „balastieră” fiscală!

GENOCID FINANCIAR comis de TERORIȘTII INSTITUȚIONALI

Puternicii zilelor de după Decembrie ‘89 au înțeles că spolierea bugetului de stat va fi proba probelor în competiția „Olimpiada Națională de Furt din Banul Public”!

Demarată în 1992, odată cu venirea la guvernare a „despotului-luminat” Ion Iliescu, „Olimpiada” a fost pusă în practică prin intermediul foștilor lideri comuniști și a foștilor șefi ai serviciilor secrete ce au ostracizat românii în perioada ceaușistă.

Legea 247 din 2005 – Fondul Proprietatea

Download (PDF, 2.05MB)

Cuponiada, privatizarea prin metode populiste către populația sărăcită, privatizarea/vânzarea prin metoda „investitori strategici”, privatizarea pe „doi lei” a întreprinderilor care aveau piață de desfacere asigurată pentru următorii 25-50 de ani, privatizarea fără condiții sănătoase pentru economie, metoda MEBO etc. toate NU au fost altceva decât un GENOCID FINANCIAR comis de TERORIȘTII INSTITUȚIONALI.

Așadar, după ani de scandaluri nesfârșite legate de dreptul proprietarilor de a-și recupera averea confiscată de Regimul Comunist, „o minte luminată” a gândit, în 2013, un jaf sistemic: spolierea banului public printr-un proces de retrocedare viciat prin… legi și hotărâri de guvern!

N.B. Să ne fie clar: Fără falsa preocupare a unor membri de familie de recuperare a averilor, fără intervenția „divină” a unor medici lacomi și fără strategia legislativă pusă de anumiți avocați pe masa „Vânătorilor Imobiliari” NICIODATĂ nu s-ar fi înregistrat un JAF de proporții colosale!

O parte dintre șefii ANRP. Până și ministrul Virgil Popescu a fost șef pe la ANRP! Colaj foto – zf.ro

Jaful Vânătorilor Imobiliari

Astăzi, vă oferim spre lectură Primul Episod din SAGA „Jaful Vânătorilor Imobiliari!”. Un „studiu de caz” jurnalistic marca SECUNDA având ca temă escrocheria sistemică organizată de o mână de „jmecheri” cu puteri mari în lumea politico-securistă, pe seama proprietarilor jefuiți inițial de regimul comunist.

Căci, în cazul retrocedărilor din România, legea lui Murphy „Orice lucru care începe prost se sfârșește și mai prost” este aproape 100% adevărată! Cu o excepție care confirmă regula: averea retrocedată familei liderului liberal Radu Rușanu, integral și cu viteza luminii!

Dar, așa cum ne spune generarul infractor Pitulescu în carte sa „Al 3-lea război mondial. Crima organizată”, pentru a spolia banii statului este nevoie de o SCHEMĂ-CARACATIȚĂ cu șapte tentacule! Iată-le:

Cancerul retrocedărilor a fost însămânțat de… Tăriceanu & Popescu!

Așadar, pentru a escroca banul public la nivel de miliarde de euro, prin tunuri de zeci sau sute de milioane de euro, mai multe Grupuri de Interese coordonate de liderii PSD, PDL și PNL și-au dat mâna și au cerut Binomului Tăriceanu-Ionuț Popescu să înființeze Autoritatea Națională pentru Restituirea Proprietăților – ANRP.

Prin semnătura premierului Tăriceanu și a ministrului de Finanțe Ionuț Popescu, a fost „inventată”, în 29 aprilie 2005, Hotărârea de Guvern 361/2005, prin care s-a înființat „neprihănita” ANRP, sub directa subordonare a șefului Cancelariei de la Palatul Victoria – adică sub ochii lui Tăriceanu!

HOTĂRÂRE Nr. 361 din 28 aprilie 2005

Download (PDF, 95KB)

La prima vedere, ideea principală din HG 361 pare intrarea în normalitate pentru aplicarea legilor care prevedeau încă din 2001 restituirea propietăților în natură sau prin compensare.

La prima vedere! Căci, în realitate (o realitate malefică dovedită din plin în perioada 2005 – 2018), ANRP a fost înființată de către premierul Tăriceanu și ministrul Ionuț Popescu pentru a muta de la primării și prefecturi direct în mâna șefilor de partid de la București controlul asupra procedurilor de retrocedare.

Astfel, ANRP a devenit singura instituție cu PUTERE deplină asupra retrocedărilor:

  • de centralizarea a zecilor de mii de dosare de despăgubire;
  • de evaluare dosarelor;
  • de emitere a deciziilor de despăgubire.

De fapt, instituția ANRP a fost metoda prin care anumiți „inițiați” din zona puterii politice să speculeze nenumăratele amânări intervenite în listarea Fondului Proprietatea și, astfel, să achiziționeze la prețuri modice drepturile de despăgubire de la adevărații proprietari.

Conform ZF, „ministrul Ionuț Popescu, fostul director general al Fondului Proprietatea, a cumpărat peste 16 milioane de acțiuni la Fond. Și premierul Tăriceanu, cel care a semnat documentul de înființare a Fondului Proprietatea și a ANRP, a recunoscut că a cumpărat acțiuni la Fondul Proprietatea de la foști proprietari”.

EL – Prințul Cotrocenilor, EA – Prințesa Coțcăriilor

Epoca de Aur pentru „inițiați”

Începea Epoca Traian Băsescu, de 10 ani – epoca celor mai mari tunuri cu bani publici lichizi sau, cum spunea un beneficiar al HG 361, Stelu, protejatul Elenei Udrea: „Să plouă cu cash, frate, că eu am întors umbrela cu p**a în sus!”

Ca să fie cât se poate de clar: Un astfel de JAF NU se poate face de către un „cetățean de bine”, în formă continuată, fără PROTECȚIE din partea corupților din Servicii, Poliție, Parchet, Justiție, ANRP și din Zona Politică.

VA URMA!

În Episodul 2. Până și mâna dreaptă a președintelui Traian Băsescu, Daniel Moldovan, șeful Comunității de Informații din CSAT, s-a dedulcit la banul public prin intermediul ANRP!

73 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv