Actorul american James Franco a fost dat în judecată de jurnalistul David Tonnessen, care îl acuză că l-a bătut la un concert susţinut de artista Lana Del Rey în octombrie 2014.

franco

Din informaţiile puse la dispoziţie de jurnalist magistraţilor rezultă că incidentul s-a produs în timpul unui concert susţinut în apropiere de Hollywood Forever Cemetery.

Conform jurnalistului respectiv, James Franco l-a luat prin surprindere, i-a aplicat un placaj ca la rugby şi l-a lovit cu capul, producându-i răni severe, permanente, şi traume la nivel mental.

Mai mult, Tonnessen susţine că, după ce l-a lovit, Franco a plecat cu zâmbetul pe buze, părând extrem de mulţumit de faptul că jurnalistul se afla în agonie.

Jurnalistul solicită achitarea unor daune materiale şi morale însemnate. James Franco nu a dorit să comenteze incidentul, dar apropiaţii acestuia vorbesc despre o înscenare menită să-i dea peste cap programul extrem de încărcat al actorului.

Cunoscut drept un personaj extrem de ataşat de munca sa, Franco apare în 2016 în cel puţin şase pelicule, de la “King Cobra”, film care prezintă ridicarea şi decăderea actorului de filme porno Sean Paul Lockhart, până la thriller-ul “The Fixer” şi comedia animată “Sausage Party”.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version