Actrița americană Heather Locklear, devenită celebră în special grație rolului Amanda din serialul Melrose Place, a ajuns zilele trecute la închisoare.

Iar motivul pare uluitor. Deși a ajuns la 56 de ani și nu este o forță a naturii, Heather Locklear este acuzată că și-a bătut iubitul, dar și trei polițiști chemați la fața locului pentru a potoli spiritele.

Heather și iubitul ei din adolescență, Chris Heisser, s-au cuplat din nou în urmă cu câteva luni și locuiesc în casa actriței din Thousand Oaks, California.

Însă, duminică seara, cei doi s-au luat pur și simplu la bătaie, deși alături de ei locuiește și Ava, fiica actriței, o tânără de 20 de ani.

Chemat să liniștească spiritele, fratele actriței l-a găsit pe Heisser într-o baltă de sânge, după ce Heather i-a spart nasul. Bărbatul nu a reușit să o calmeze pe soție și a chemat poliția.

Trei agenți au intervenit, însă aceștia s-au chinuit să o încătușeze pe Heather. Actrița i-a lovit pe toți trei, dintre care pe unul în zona intimă, și i-a înjurat.

Atât Heather Locklear, cât și iubitul ei au petrecut noaptea de duminică spre luni în arest, Chris Heisser fiind arestat și el în aceeași seară pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice.

Heather Locklear a fost eliberată luni, după ce a achitat o cauțiune de 20.000 de dolari. Actrița are însă dosar penal pentru vătămare corporală și trei infracțiuni de ultraj și riscă ani grei de închisoare în condițiile în care nu este la prima abatere.

În 2009 a fost condamnată la 3 ani de închisoare cu suspendare, pentru conducerea unui autovehicul sub influența substanțelor interzise. De la acel moment, Heather Locklear, despre care se spune că suferă de mai mulți ani de anxietate și depresie, a avut mai multe tentative de a-și pune capăt zilelor.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version