“Cei Șapte Magnifici”, unul dintre cele mai așteptate filme ale toamnei, a fost lansat oficial la sfârșitul săptămânii trecute.

the-magnificent-seven-672297l

Pelicula regizată de Antoine Fuqua, regele filmelor de acțiune, îi are în rolurile principale pe Denzel Washington, Ethan Hawke și Chris Pratt și spune povestea unui vânător de recompense care angajează un grup de mercenari pentru a proteja un orășel din Vestul Sălbatic de un afacerist corupt.

Filmul este o reeditare a peliculei din 1960 care a fost realizată de John Sturges și îi avea în rolurile principale pe Yul Brynner, Eli Walach și Steve McQueen.

Realizat cu un buget total de 108 milioane de dolari, “Cei Șapte Magnifici” a dat lovitura la box-office în weekendul de debut recuperându-și, deja, aproape jumătate din investiția.

Pelicula a obținut încasări de 41,4 milioane de dolari, 35 de milioane de dolari numai în SUA, și a depășit în clasamentul încasărilor pelicule precum “Storks”, 21,8 milioane de dolari, sau “Sully”, 13,8 milioane de dolari.

“Cei Șapte Magnifici” poate fi văzut și la cinematografele din București, respectiv la Movieplex Cinema Plaza, Grand Cinema & More, Hollywood Multiplex, Cinema City Cotroceni, Cinema City Sun Plaza sau Cinema City Mega Mall.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version