București va fi capitala muzicii electronice, și nu numai, pentru patru zile, la Romexpo urmând să aibă loc Timeshift Bucharest Music Festival.

Între 20 și 23 iulie, peste o sută de artiști de renume mondial vor susține concerte pe patru scene amplasate în incinta Romexpo.

Pe 20 iulie, headliner va fi DJ Snake, artist aflat în premieră în România și cunoscut mai ales grație colaborărilor avute cu Justin Bieber sau Lil Jon.

Alături de el, vor mai susține show-uri artiști precum Ummet Ozcan, Aron Chupa, Faithless sau Loco Dice.

Pe 21 iulie se mizează pe eclectismul unor artiști precum Bloc Party, Orbital, Mystery Jets, White Lies sau Cosmic Gate, aceștia urmând să “pună stăpânire pe București cu sound-urile bine cunoscute”.

David Guetta, personajul principal al festivalului, va susține un recital pe 22 iulie. Artistul nu mai are nevoie de nicio prezentare, după ce a colaborat cu Akon, Kelly Rowland, Sia sau Nicky Minaj. Despre recitalul lui Guetta, organizatorii au precizat că “vine cu un show spectaculos de lumini și elemente vizuale, iar hitul său Titanium va răsuna pe Main Stage”.

Pe 23 iulie vom avea parte de adevărate legende precum ATB, Chicane, Gareth Emery sau Damian Lazarus. 

Pe lângă cele patru scene, spectatorii vor avea la dispoziție magazine pop-up, zona de food, zona de picnic, decoruri SCI-FI și cinema în aer liber.

Spectatorii vor intra dinspre Bulevardul Expoziției, iar cei cu bilete VIP dinspre Bulevardul Mărăști, printre turnurile City Gate.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version