Lumea de la Hollywood a fost lovită, joi seara, de o veste tulburătoare.

Burt Reynolds

Reprezentanții lui Burt Reynolds au anunțat decesul actorului survenit la vârsta de 82 de ani. 

Reynolds a murit pe un pat de spital din Florida, după ce a suferit un atac de cord. Actorul se afla acasă în momentul în care a suferit atacul de cord, iar apropiații săi l-au transportat de urgență la spital, însă medicii nu au mai putut face nimic.

Reynolds avea de mai mulți ani probleme cardiace, fiind supus în 2010 unei intervenții chirurgicale pe inimă.

Actorul a devenit celebru grație peliculelor ‘Smokey și Banditul’, ‘Boogie Knights’ sau ‘The Longest Yard’. Boogie Nights i-a adus o nominalizare la premiile Oscar, în 1998, pentru cel mai bun actor în rol secundar.

A câștigat două Globuri de Aur, bifând și alte cinci nominalizări. De asemenea, a câștigat un Primetime Emmy Awards și un American Movie Awards, având și o nominalizare la Premiile Bafta.

Burt Reynolds a fost căsătorit de două ori, doi ani cu actrița engleză Judy Carne (1963-1965) și cinci ani cu actrița americană Loni Anderson (1988-1993).

Burt Reynolds are un fiu, Quinton, adoptat cu Loni Anderson și a bifat numeroase alte relații extraconjugale inclusiv cu Sally Field, Dinah Shore, Lauren Hutton, Chris Evert, Tammy Wynette, Catherine Deneuve, Sarah Miles, Mamie van Doren sau Miko Mayama.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version