România şi-a desemnat, duminică seara, echipa cu care se va prezenta la ediţia din acest an a concursului internaţional de muzică Eurovision.

sursa foto Facebook Eurovision Romania

Cum era de aşteptat, selecţia naţională a fost câştigată de Ilinca Băcilă şi Alex Florea, cu piesa “Yodel It”, melodie care a făcut furori în semifinale şi a dominat categoric şi votul din finală.

Ilinca şi Alex Florea au obţinut 10.377 de voturi din partea publicului, aproape dublu faţă de ocupantul locului al doilea, Mihai Trăistariu, care s-a oprit la 5.201 voturi cu piesa “Surrender”.

Şi specialiştii mizau pe victoria Ilincăi şi a lui Alex Florea, susţinând că melodia care ne va reprezenta la concursul de la Kiev are un potenţial uriaş de a deveni şlagăr.

România va intra în competiţia din Ucraina în a doua semifinală, cea din 11 mai, marea finală urmând a avea loc pe 13 mai. De remarcat că printre adversarii României din semifinală se află şi Elveţia, care este reprezentantă de trupa “Timebelle”, din care fac parte, printre alţii, Miruna Mănescu şi Emanuel Daniel Andriescu.

Vă reamintim că România revine la Eurovision după ce a ratat participarea la ediţia de anul trecut din cauza datoriilor acumulate către organizatorii concursului.

[video_documentar width=”640″ height=”480″]

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version