Cinemax deschide în Veranda Mall și în premieră în România primul său cinematograf.  

Noul cinematograf va avea 12 ecrane, o suprafață de 2.700 mp și o capacitate de aproximativ 1.000 de locuri.

La capitolul dotări tehnice, noul cinematograf va beneficia de un sistem DOLBY Atmos, proiectoare cu lasere și proiectoare 4k.

Ca o noutate, spațiul dintre rânduri va fi mai mare comparativ cu standardul oferit în majoritatea cinematografelor, pentru un confort sporit al cinefililor.

Nu îl ultimul rând, cinematograful va avea 2 săli VIP și un kids lounge – spațiu special dedicat celor mici în care aceștia se vor putea juca înainte de a intra la film.

“Prioritatea noastră rămâne să ne extindem și suntem bucuroși să anunțăm că suntem partenerii celui mai mare lanț de cinematografe din Slovacia la deschiderea primului său cinematograf din România. În plus, e o onoare să vedem un alt business de familie care ni se alătură în dorința noastră de a oferi experiențe cât mai diverse consumatorilor din zona Obor.” a declarat Valentin Dobrescu, Director Veranda Mall.

“Prin acest proiect, ne dorim să aducem publicului din București o experiență diferită și o calitate a serviciilor la cele mai inalte standarde. Avem tot sprijinul Veranda Mall și credem că prin intrarea noastră pe piața de film din România putem să facem aceasta experiența a mersului la cinema mai plăcută și mai relaxantă pentru public in general, pentru familii și copii”, a declarat Michal Drobny, Director General.

Veranda Mall se află într-un amplu proces de reconfigurare și de extindere a etajului 2, urmând ca în perioada următoare să se deschidă cinematograful, dar și o serie de noi magazine.

Extinderea și modificările aduse spațiului existent vor contribui la atingerea unui grad de ocupare de 98%.

author avatar
Mirela Egeea
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version