”Nebun din dragoste” de Sam Shepard, în regia lui Claudiu Goga, va avea reprezentația cu numărul 100 joi, 28 martie, de la ora 20.00, pe scena Sălii Atelier a Teatrului Național ”I. L. Caragiale” din București.

Iată precizările TNB:

“Un thriller intens, cu răsturnări de situații și personaje captive propriilor amintiri și obsesii. Un spectacol în care pericolul este iminent, iar minciuna devine convenție și unică șansă pentru o iubire poate mai puțin vinovată. Eddie și May sunt doi tineri obligați de propriul trecut să-și trăiască pasiunea printre reprizele de furie și nesiguranțe.

”The Times” despre Sam Shepard: ”Cel mai talentat autor al generației sale…, un dramaturg original de mare forță…, Shepard este un poet al teatrului care a creat un limbaj nou din vorbe frânte: un seismograf emoțional ce înregistrează vibrațiile din straturile adânci ale vieții”.

Regizorul Claudiu Goga despre spectacol: „O poveste despre iubiri vinovate și secrete tragice de familie, despre trecutul care se transformă într-un demon ce naște în protagoniști un puternic conflict interior care devine sursă a violenței si iraționalității pasiunilor și acțiunilor lor. Un spectacol provocator despre dragoste și demonii ei, dar și despre diferența uneori periculoasă, alteori salvatoare dintre realitatea individuală, subiectivă și realitatea brută a faptului întâmplat”.

Vă așteptăm la teatru pentru a sărbători împreună!”.

Bilete, la Casa de bilete TNB şi online, pe www.mystage.ro.

author avatar
Mirela Egeea
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version