Pentru că pe 7 octombrie este Ziua Internațională a Zâmbetului, reprezentanții Teatrului de Comedie din București au decis să ofere doritorilor acces gratuit la nu mai puțin de patru spectacole.

Comedie

Trei dintre acestea vor avea loc în perioada 6-8 octombrie, când spectatorii vor avea acces gratuit în baza programului “Liber la comedie”.

Spectacolele vizate sunt “Cum am învăţat să conduc”, de Paula Vogel, regizat de Eugen Gyemant (6 octombrie, ora 19.00, Sala Nouă), “Dur”, de George F. Walker, în regia lui Vlad Massaci (7 octombrie, ora 19.30, Sala Studio), şi “Îmblânzirea scorpiei”, spectacol muzical după William Shakespeare, direcţia de scenă Gelu Colceag (8 octombrie, ora 19.00, Sala Radu Beligan).

Conform reprezentanților Teatrului de Comedie, accesul gratuit la cele trei spectacole se va face pe baza biletelor disponibile, începând de marţi, la casa de bilete, în limita a două locuri de persoană.

Al patrulea spectacol cu intrare gratuită va avea loc pe 13 octombrie, “Rencontres”, la Sala Radu Beligan. De această dată însă acces gratuit vor avea doar pensionarii. Aceștia își vor putea procura biletele de la casa de bilete începând cu 1 octombrie și numai în baza taloanelor de pensii, în limita a două locuri de persoană.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version