Asociația Culturală ConCerto, în parteneriat cu Teatrul Odeon din București, derulează în perioada 16 decembrie 2018 – 6 ianuarie 2019 proiectul cultural ”In memoriam: Șerban Ionescu”. 

Lansarea evenimentului va avea loc în 16 decembrie începând cu ora 18.30, în foaierul Sălii Studio a Teatrului Odeon, Calea Victoriei 40-42.

Cu acest prilej, va fi vernisată expoziția cunoscutului artist vizual Valeriu Mladin. În perioada desfășurării proiectului, expoziția va putea fi vizitată în programul de funcționare al instituției.

Proiectul ”In memoriam: Șerban Ionescu” a debutat în luna noiembrie a.c. la Teatrul de Comedie din București și va continua în 2019 itinerariul prin teatrele bucureștene, dar și în orașele în care actorul Șerban Ionescu a desfășurat activități artistice (Petroșani, Corabia, etc.).

In memoriam: Șerban Ionescu își propune să articuleze gestul firesc de păstrare și permanentizare a memoriei pentru actorul care a adăugat excelența scenei teatrului românesc.

Inițiativa acestui proiect aparține actriței Magda Catone, prietena, soția și partenera de scenă a marelui actor. Reamintim faptul că actorul Șerban Ionescu s-a născut în data de 23 septembrie 1950 în orașul Corabia și s-a stins din viață în data de 21 noiembrie 2012 la București în urma unei cumplite boli.

author avatar
Mirela Egeea
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version