Teatrul Național I.L. Caragiale din București anunță reluarea spectacolelor la sediu, în toate sălile, începând din 8 februarie, cu respectarea tuturor normele în vigoare, impuse de pandemia de COVID-19.

Sălile vor putea fi ocupate la 30% din capacitate, motiv pentru care reprezentanții TNB îi invită să își procure din vreme bilete pe cei care doresc să se numere printre primii spectatori ce revin la teatru, după o pauză de peste 3 luni.

„Noi suntem pregătiți de a relua cât mai repede stagiunea. Avem nevoie de asta din toate punctele de vedere. Sufletește, moral, profesional, financiar…  Instituția teatrală, fără activitate specifică, nu poate fi justificată ca o ființă vie, cum credem noi că este. Pentru noi, este vital să aflăm că putem deschide stagiunea”, a declarat managerul TNB, Ion Caramitru. 

Iată precizările TNB:

„Începând din 5 februarie 2021 Teatrul Național I.L.Caragiale programează reprezentații  în toate sălile.

Între primele spectacole pe care le veți putea vedea începând cu această dată se numără :

Jurnal de România.1989 – premieră a verii 2020 la TNB și Noii infractori (la Sala Mare), Preșul și Frumos e în septembrie la Veneția (Sala Studio), Orchestra Titanic și Omul care a văzut moartea (Sala Pictura), la Atelier – cel mai nou spectacol, Incognito de Nick Payne, precum și Anonimul venețian, sau 20 de ani în Siberia, așadar o paletă largă de oferte repertoriale, întregită, la Sala Media, unde, duminică, de la ora 11.oo, Magicianul Poveștilor îi invită pe cei mai mici dintre spectatorii TNB la o reîntâlnire cu Jocul de-a Teatrul și lumea basmelor românești.

Programul complet al următoarei perioade îl puteți citi pe pagina de internet a teatrului, www.tnb.ro, în  Calendar.

Biletele se pun în vânzare la Casa de bilete a TNB începând de mâine, sâmbătă, 23 ianuarie 2021, ora 11.00, precum și online – pe platforma www.mystage.ro.

Programul Casei de bilete a TNB  în perioada 23  ianuarie – 4 februarie: între orele 11.00 – 18.00, iar luni, 25 ianuarie de la 10.00 la 16.00. În zilele de 5,6 si 7 februarie 2021 – de la 10.00 la 19.00. 

Totodată vă invităm să rămâneți conectați cu paginile noastre de internet, site și Facebook TNB (https://www.facebook.com/TNB.Ro/) pentru a afla noutăți și eventuale modificări de program.  

Vă așteptăm cu bucurie la teatru!” .

author avatar
Mirela Egeea
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version