La 50 de ani de la lansarea pe marile ecrane a faimoasei pelicule “Desculți în parc”, celebrii actori Robert Redford și Jane Fonda joacă un nou cuplu, în filmul de dragoste „Our Souls at Night”.

Premiera filmului va avea loc la 1 septembrie, la Festivalul de la Veneţia, acolo unde cei doi protagonişti vor fi premiaţi cu Leul de Aur pentru întreaga carieră.

Robert Redford împlineşte 81 de ani pe 18 august), în timp ce Jane Fonda va atinge vârsta de 80 de ani în luna decembrie, poitrivit Ziarului Metropolis.

În „Our Souls at Night”, adaptare după romanul lui Kent Haruf „The Fault in Our Stars”, Jane Fonda interpretează o văduvă dintr-un mic oraş din Colorado care se îndrăgosteşte de vecinul ei văduv (Robert Redford).

Filmul, al patrulea în care Redford și Fonda lucrează împreună, va putea fi văzut și pe Netflix, din 29 septembrie.

“În cele trei filme de dinainte m-am îndrăgostit de fiecare dată de el. Dacă trecea o zi fără să vorbească cu mine… o luam mereu personal: Dacă nu mă place? Am făcut ceva greşit? (…) Singura problemă în colaborarea cu Bob era că mă uitam în ochii lui şi uitam dialogurile… Doamne, aşa de bine arăta!”, spune Jane Fonda.

Din distribuţia filmului regizat de Ritesh Batra, mai fac parte Bruce Dern, Matthias Schoenaerts şi Judy Greer.

Într-un interviu acordat în noiembrie anul trecut, Robert Redford anunța că se va retrage din activitate după ce va încheia filmările la ultimele sale două producții:  „Our Souls at Night”, în care joacă alături de Jane Fonda, și „Old Man With a Gun”, în care mai apar Casey Affleck și Sissy Spacek.

author avatar
Mirela Egeea
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version