Uniunea de Creație Interpretativă a Muzicienilor din România a pus în vânzare biletele pentru cel mai așteptat eveniment de sfârșit de an: Concertul de Anul Nou de la Sibiu.

Biletele sunt disponibile prin Rețeaua Eventim, în Librăria Humanitas, magazinele Orange, Vodafone și Germanos. Prețul unui bilet este de 50 sau 75 de lei, în funcție de poziționarea în sală.

Eveniment monden, nu doar cultural, lansat din dorinţa de a aduce pe piaţa românească celebrul concept vienez, Concertul de Anul Nou de la Sibiu a atras anual sute de sibieni şi turişti care au vrut să păşească către un nou început alături de artişti valoroşi din Sibiu, dar şi din ţară sau străinătate.
 
Evenimentul va avea loc la Sala Thalia cu două reprezentații: duminică, 31 decembrie, de la ora 18:00 și luni, 1 ianuarie, de la ora 18:00. Magda Pălimariu, prezentatoarea de la ProTV, va fi gazda evenimentului la trecerea dintre ani.

„Concertul de Anul Nou în Sibiu a fost lansat în urmă cu 9 ani, din dorinţa de-a aduce pe piaţa românească celebrul concept de inspiraţie vieneză, într-o notă personală, care să-i consolideze, în timp, semnătura originală. Conceptul s-a bucurat încă de la început de succes – şi probându-şi, astfel, necesitatea, evenimentul s-a impus în prima linie între ofertele divertismentului cultural de Revelion organizate la nivel naţional, desfăşurându-se, de fiecare dată, cu casa închisă şi atrăgând cumpărători de bilete atât din Sibiu cât şi din alte oraşe din ţară”  a declarat Sebastian Gheorghiu, organizator de proiecte al Uniunii de Creație Interpretativă a Muzicienilor din România (UCIMR).

Evenimentul face parte din seria de concerte anuale „Anotimpuri 2” desfășurate la Sala Thalia, din care Concertul de Anul Nou este evenimentul de vârf asociat sezonului de iarnă. „Anotimpuri 2” este o inițiativă a UCIMR, acțiune culturală co-finanțată de Consiliul Local Sibiu și Primăria Municipiului Sibiu.

Despre Uniunea de Creație Interpretativă a Muzicienilor din România

Uniunea de Creație Interpretativă a Muzicienilor din România (UCIMR) este o organizație non-guvernamentală de utilitate publică, dedicată muzicienilor și dansatorilor profesioniști, reunind, în prezent, circa 10.000 de membri la nivel național. În cei 21 de ani de activitate, UCIMR s-a impus în viața culturală prin coerența și continuitatea proiectelor sale, al căror impact a contribuit la îmbunătățirea condiției artiștilor români și la atragerea unui public nou cu fiecare proiect.

Din anul 2009, UCIMR susține și promovează tinerii interpreți români, printr-un program dedicat, intitulat „Oportunități la Tine Acasă”. Programul acordă oportunități de afirmare tinerilor muzicieni prin cele peste 100 de concerte susținute în orașe din toată țara, anual. Concertele fac parte din stagiuni independente, festivaluri, cursuri de perfecționare cu maeștri internaționali și concursuri în țară și în străinătate, sprijinite de instituții publice și companii din mediul privat.

De-a lungul timpului, UCIMR a câștigat în competiție deschisă zeci de finanțări și sponsorizări pentru continuitatea proiectelor, fiind mereu aproape de sectorul creativ și, de asemenea, a acordat la rândul său finanțări pentru numeroase alte proiecte independente.

Evenimentele programului atrag anual minimum 10.000 de spectatori în sălile de concerte și cumulează peste 600.000 de vizualizări în mediul online.

author avatar
Mirela Egeea
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version