Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

ANM: Alertă de vânt pentru toată țara, până luni / POLITICĂ: Parlamentul va adopta marți proiectul Legii bugetului pe 2021 / 

Breaking News:

Teatrul Mic, premieră online: „Richard III versus RICHARD III”, în regia lui Ovidiu Niculescu

Teatrul Mic prezintă online, pe 30 ianuarie, prima premieră online a Stagiunii 2020 – 2021: „Richard III versus RICHARD III”, o adaptare originală după „Richard al III-lea” de William Shakespeare, în regia lui Ovidiu Niculescu.

 
 

Răul și dorința de putere vor fi mereu subiecte fascinante și surse inepuizabile pentru nenumărate legende și povești. Astfel, pendulând între trecut și prezent, surse istorice și literare, Ovidiu Niculescu se inspiră din drama shakespeariană scrisă acum mai bine de 400 de ani și lansează o dezbatere referitoare la esența adevărului istoric.

Tehnicile moderne ale montajului video și construcția scenariului ne dirijează prin întregul mecanism de putere declanșat de mândria și ambiția umană, și ne transformă în participanți activi, capabili să discearnă asupra adevăratului Richard al III-lea.

Adevăr istoric sau ficțiune? Este mai interesant ce s-a întâmplat cu adevărat sau ce s-a născut în imaginația creatorului?

Biletele sunt disponibile online, pe site-ul bilet.ro și la casele de bilete ale Teatrului Mic.

0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv