Teatrul Odeon, alături de Asociația Clasic e fantastic, prezintită marți, 1 iunie, de Ziua Copilului, în fabuloasa sală de poveste, Majestic, două spectacole „Clasic e fantastic – Copilăria lui Mozart”programate începând cu ora 11:00 și ora 18:00.

Spectacolul muzical, adresat copiilor între 4 și 10 ani, este primul din seria „Copilăria marilor muzicieni” și se joacă de opt ani.

Prezenţa unui astfel de spectacol în programul Teatrului Odeon este lăudabilă prin unicitate, dat find faptul că niciun teatru, cu excepţia celor de profil, nu-şi manifestă interesul pentru de programe educative şi cu atât mai puţin pentru producţii care se adresează unor spectatori atât de… tineri.

Oana Medrea

Povestea spune că doi șoricei, Sică şi Rică, au trăit în biblioteca lui Wolfgang Amadeus Mozart. Astăzi, bătrânul Sol povestește ce lucruri minunate a aflat de la stră-stră-strănepoţii lui despre copilăria acestui mare compozitor, despre bucuriile și tristețile lui, despre munca obositoare de zi cu zi în fața instrumentului studiat.

Clasic e fantastic – Copilăria lui Mozart

Sică – Alexandra Laura Badea
Lola – Monica Ciută
Wolfgang Amadeus Mozart – Selina Colceru
Sol – Filip Ristovski
Rică – Irina Sârbu
Vameșul– Alexandru Unguru

Pianista: Raluca Ouatu
Violonista: Monica Buștean
Concepția păpușilor: Aurelia Bădulescu
Decorul și costumele: Valeria Cristia și Sânziana Tarța
Regia: Monica Ciută
Scenariul: Emanuel Ciocu
Consultant de specialitate: Cristina Sârbu

Durată: 1h 10’
Preț bilet: 25 de lei adulți; 15 lei copii

Duminică, 30 mai, de la ora 11.00 si 18.00 sunt programate alte două reprezentații cu spectacolul Clasic e fantastic – Copilăria lui Beethoven. 

Spectacolele se vor desfășura în condiții de siguranță sanitară (dezinfectarea sălii, obligativitatea purtării măştii și a respectării distanţei dintre spectatori etc.), în conformitate cu reglementările în vigoare. Capacitatea  sălii va fi redusă la 50%.

author avatar
Mirela Egeea
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version