Teatrul Odeon prezintă joi, 13 august, ora 20:30, pe scena Teatrului de Vară din Herăstrău, spectacolul „Natură moartă cu nepot obez” de Ion Sapdaru, regia Eugen Făt, o comedie cu Pavel Bartoș în rol principal, scenografia Constantin Ciubotariu.

Spectacolul a obținut premiul pentru Cel mai bun spectacol la Festivalul Naţional de Comedie, Galați, 2011.

Cu: Pavel Bartoș, Dorina Lazăr, Rodica Mandache, Oana Ștefănescu, Nicoleta Lefter

„≪Natură moartă cu nepot obez≫ se joacă de stagiuni bune pe scena Odeonului bucureştean, dând o frumoasă dezminţire credinţei, iată nefondate, că lucrurile remarcabile nu durează prea mult. Noi vă recomandăm să nu ocoliţi această frumoasă satiră despre implicaţiile iubirii iraţionale şi nesăţioase, care – la fel ca o mâncare nesănătoasă – poate avea efecte letale. Iubirea nu e fast food, ea nu poate fi grăbită şi nici nu trebuie asezonată, într-un efort disperat, cu „de toate”, pare a ne transmite piesa” – Teodor Burnar

 „Aşadar, ce şi-a propus a şi realizat, iar din acest punct de vedere (şi nu numai) montarea este un succes… Îşi alege distribuţia cea mai potrivită – Dorina Lazăr, Rodica Mandache şi Oana Ștefănescu, în rolurile celor trei mătuşi, apoi Pavel Bartoș e nepotul obez şi Nicoleta Lefter, prostituata Lili. Distribuţia e potrivită întâi pentru că actorii aleşi sunt încadrabili la categoria «vedete», ceea ce slujeşte perfect scopurilor montării, apoi pentru că partiturile li se potrivesc şi nici unul dintre ei nu alunecă în afara poveştii” – Monica Andronescu

PROGRAMUL INTEGRAL al Teatrului ODEON @Herăstrău poate fi accesat pe site, www.teatrul-odeon.ro, în secțiunea „Program”.

Biletele pot fi achiziționate online, fără comision, direct de pe site-ul Teatrului Odeon, începând de joi, 30 iulie, pe www.teatrul-odeon.ro sau de la Casa de Bilete, care va funcționa în două locații (Teatrul Odeon și Teatrul de Vară din Herăstrău), după următorul program:

– de luni până duminică, orele 11:30 – 19:00 cu pauză între 14:30 – 15:00, la sediul din Calea Victoriei 40-42;

– în ziua spectacolului, programul Casei de Bilete va fi între orele 11:30 – 14:30, la sediul din Calea Victoriei și între orele 17:00 – 21:00, la Teatrul de Vară din Herăstrău (intrarea Arcul de Triumf).

Telefon Casa de Bilete: +40738 823 583

author avatar
Mirela Egeea
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version