Toate spectacolele programate și reprogramate de TNB pentru această perioadă în care Capitala a intrat în scenariul roșu de coronavirus (20 octombrie – 4 noiembrie) se anulează.

Iată precizările reprezentanților Teatrului Național din București, în comunicatul transmis redacției:

Având în vedere că rata de incidență cumulată, calculată la 14 zile, la nivelul Municipiului București, a depășit valoarea de 3/1000 de locuitori, pe baza și pentru respectarea dispozițiilor Hotărârii de Guvern nr. 856/2020, precum și a Hotărârii nr. 24 din 19.10.2020, a Comitetului Municipal București pentru Situații de Urgență, Consiliul Administrativ al Teatrului Național „I.L. Caragiale” din București a hotărât suspendarea, până la data de 4 noiembrie a.c., a activității Teatrului.

În consecință, toate spectacolele programate și reprogramate pentru această perioadă se anulează!

Începând de mâine, 21 octombrie 2020, se returnează contravaloarea biletelor achiziţionate de la Casa de bilete a TNB. Spectatorii sunt rugaţi să prezinte biletele în format fizic.

Program casa de bilete: luni – vineri, între orele 13.00 – 18.00, sâmbătă și duminică este închis.

Recuperarea biletelor online se face pe baza solicitării de retur trimisă pe adresa contact@mystage.ro . Având în vedere procedurile bancare în vigoare, viramentul poate dura până la 30 de zile!

author avatar
Mirela Egeea
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version