Duminică seara, la Sala Polivalentă, din București, a avut loc finala Eurovision România.

15 concurenți, primii trei clasați din fiecare dintre cele cinci semifinale, și-au măsurat forțele, iar în cele din urmă câștigători au fost desemnați membrii trupei The Humans.

Culmea, Cristina Caramarcu, Alexandru Cismaru, Alexandru Matei, Alin Neagoe și Adi Tetrade au intrat ultimii în competiție, dar se pare că cine a râs la urmă a râs mai bine.

În ciuda victoriei înregistrate de cei de la The Humans cu melodia “Goodbye”, părerile internauților sunt destul de împărțite. Există optimiștii de serviciu, care ne văd prinzând măcar un loc 10 în finala de la Lisabona, din 12 mai, dar există și multe persoane care consideră că România a făcut o alegere greșită, în special din cauza show-ului nu foarte reușit.

Chiar și așa, membrii trupei au ținut să mulțumească tuturor celor care i-au votat și să anunțe că au câștigat finala Eurovision România tocmai în ziua în care au împlinit un an de la înființare.

The Humans va concura în a doua semifinală de la Lisabona, pe 10 mai, alături de țări precum Australia, Danemarca, Moldova, Olanda, Norvegia, Rusia, San Marino, Serbia, Georgia, Ungaria, Letonia, Malta, Muntenegru, Polonia, Slovenia, Suedia și Ucraina. 10 dintre aceste participante ar urma să se califice în finală.

[video_documentar width=”640″ height=”480″]

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version