Șapte parcări automatizate pe structură metalică (Smart Parking) vor fiamplasate în Sectorul 1 al Capitalei, după ce primarul Clotilde Armand a semnat, marți, contractul.

Astfel, vor fi create 75 de locuri de parcare pentru locuitorii dîn următoarele zone: B-dul Ion Mihalache, B-dul Ficusului, Str. Elena Caragiani, Str. Smaranda Brăescu, Str. Ștefan Burileanu și Str. Aviator Al. Șerbănescu.

Specialiștii ADP Sector 1 au identificat deja mai multe terenuri pe care urmează să amenajăm noi locuri de parcare, pentru a rezolva sau ameliora această problemă reală cu care toți ne confruntăm. 

„În București există o lipsă acută a locurilor de parcare. Numărul de autoturisme a crescut foarte mult, iar fostele administrații locale nu au făcut practic nimic ca să amelioreze această stare de fapt. Mai mult, s-a construit haotic și s-au redus spațiile verzi și locurile de parcare. Pentru că îmi doresc ca în cel mai scurt timp posibil să reducem acest deficit, am inițiat un program de amenajare a parcărilor de reședință. Vor dispărea din peisajul urban garajele construite ilegal, am demolat câteva în zona centrală, iar dezvoltatorii imobiliari vor trebui să asigure parcări pentru imobilele pe care le ridică, conform legii. Nu este respectată legea, nu vor primi avizele necesare de construire!”, a transmis edilul.

author avatar
Mirela Egeea
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version