Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Ședință de guvern / Eliberări și numiri de prefecți / 

Breaking News:

9 vitezomani prinși pe autostrăzile A1, A2 și A3

Poliţiştii Brigăzii Autostrăzi şi Misiuni Speciale au prins în weekend nouă şoferi care conduceau cu viteze peste limita legală, pe autostrăzile A1, A2 şi A3, unul dintre aceştia conducând cu viteza de 213 km/h, anunţă Poliţia Română.

Astfel, pe 25 martie, poliţiştii Brigăzii Autostrăzi şi Misiuni Speciale au depistat, pe Autostrada 1 Bucureşti – Vâlcea, la kilometrul 66, un bărbat, de 40 de ani, din Bucureşti, care conducea cu viteza de 213 km/h. Un alt bărbat, de 32 de ani, din Dâmboviţa, a fost depistat de poliţişti, pe acelaşi segment de autostradă, la kilometrul 88, conducând cu viteza de 186 km/h.

Într-un alt caz, poliţiştii Brigăzii Autostrăzi şi Misiuni Speciale au depistat, pe Autostrada 1, segmentul Deva – Nădlac, la kilometrul 550, un bărbat, de 49 de ani, din Arad, care conducea cu viteza de 192 km/h. De asemenea, sâmbătă, poliţiştii rutieri au depistat, pe Autostrada 3 Turda – Borş, la kilometrul 12, un bărbat, de 52 de ani, din Sibiu, care conducea cu viteza de 181 km/h.

Tot pe Autostrada 3 Turda – Borş, la kilometrul 33, poliţiştii au depistat un bărbat, de 25 de ani, din Alba, care conducea cu viteza de 186 km/h.Totodată, o femeie, de 41 de ani, din Cluj, a fost depistată de poliţiştii rutieri, la kilometrul 30 al aceleiaşi autostrăzi, în timp ce conducea cu viteza de 185 km/h.
Sâmbătă după-amiază, poliţiştii Brigăzii Autostrăzi şi Misiuni Speciale au depistat, pe Autostrada 2 Bucureşti – Constanţa, la kilometrul 96, un bărbat, de 25 de ani, din Constanţa, care conducea cu viteza de 183 km/h.

Un alt şofer, un bărbat de 43 de ani, din Sibiu, a fost depistat de poliţiştii rutieri, pe Autostrada 1 Vâlcea – Deva, la kilometrul 283, în timp ce conducea cu viteza de 183 km/h.

Poliţiştii i-au sancţionat cu amendă de 1.305 lei, iar, ca măsură complementară, le-au reţinut permisul de conducere, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce, pentru 90 de zile.

Totodată, dumincă, poliţiştii Brigăzii Autostrăzi şi Misiuni Speciale au depistat, pe Autostrada 1 Bucureşti – Vâlcea, la kilometrul 43, un bărbat, de 22 de ani, din Galaţi, care conducea cu viteza de 192 km/h. Poliţiştii l-au sancţionat cu amendă de 1.305 lei, iar, ca măsură complementară, i-au reţinut permisul de conducere, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce, pentru 90 de zile.

1 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv