Ronda Rousey este una dintre cele mai cunoscute sportive din lume la ora actuală. Este campioana neînvinsă a UFC-ului, a apărut în pelicule precum “The Expandables 3” şi “Furious 7” şi se spune despre ea că poate să facă knock-out orice bărbat cu o singură lovitură.

9ea7a0e136562b77da8b556510c5cdf9

Pentru a-şi dezvolta orizonturile, Ronda a acceptat să pozeze provocator pentru varianta australiană a “Men’s Fitness”, dar pictorialul a fost primit mai degrabă cu reacţii negative, spre surprinderea multora. Cei mai mulţi dintre cititorii revistei s-au întrebat “de ce apare o gagică pe copertă dacă revista se cheamă Men’s Fitness”. Alţii, naţionalişti din fire, s-au întrebat “de ce nu a fost aleasă o australiancă?”. Evident, au existat şi cârcotaşi care au precizat că se aşteaptă, acum, ca Johnny Depp să apară pe coperta unei reviste care face reclamă la lenjeria de damă lansată de Victoria’s Secret.

Ne întrebăm oare câtă lume ar avea curajul să-şi prezinte opinia într-o discuţie face to face cu sportiva care are 12 victorii din 12 obţinute pe reguli de MMA (arte marţiale mixte) şi toate obţinute înainte de regula.

Şefii revistei amintite au ţinut să precizeze că au vrut-o pe Ronda pe copertă pentru că ea va fi cap de afiş în gala UFC 193 ce va avea loc pe 15 noiembrie la Melbourne. Ronda îşi pune în joc centura de campioană Ultimate Fighting Championship în faţa americancei Holly Holm, sportivă ce a devenit challenger obligatoriu după victoria obţinută la decizie în faţa lui Marion Reneau în iulie, la San Diego.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version