Condițiile meteorologice ale iernilor s-au dovedit capricioase și adesea imprevizibile, în ultimii ani, astfel că alegerea anvelopelor potrivite este esențială.

Nokian Tyres, prezintă o gamă extinsă de anvelope de iarnă care înfruntă intemperiile și variațiile rapide de temperatură caracteristice iernilor din Europa centrală.

Selecția de anvelope de iarnă pregătită de Nokian Tyres pentru sezonul următor este cea mai cuprinzătoare de până acum.

Producătorul finlandez adaugă câteva dimensiuni noi vârfului său de gamă destinat pieței din Europa centrală, WR A4. Anvelopa WR A4, concepută pentru automobilele sport, combină într-un mod optim manevrabilitatea înaltă cu aderența fiabilă pe timp de iarnă, oferind un maxim de siguranță și confort la volan. Varietatea dimensiunilor acestei anvelope de iarnă premium include și dimensiuni potrivite pentru automobilele electrice.

„Anul acesta oferta noastră de anvelope de iarnă pentru autoturisme este cea mai cuprinzătoare de până acum. Anvelopele premium Nokian Tyres deja acoperă un incredibil procent de 97% din totalul dimensiunilor de anvelope pentru autotusimele de pe piața europeană. În sezonul de iarnă al acestui an, posesorii noilor modele de automobile precum Audi Q5, BMW 5, Škoda Kodiaq sau MINI Cooper Countryman vor putea, de asemenea, să se bucure de anvelopele noastre de iarnă,” declară Hannu Liitsola, Managing Director la Nokian Tyres CE.

Expert în anvelope de iarnă

Nokian, fiind cel mai nordic producător de anvelope, este expert în conceperea de anvelope de iarnă care să facă față oricărui tip de condiții meteorologice specifice sezonului rece. De la dezvoltarea de către producătorul finlandez a primei anvelope de iarnă din lume, în urmă cu mai bine de 80 de ani, s-au realizat numeroase îmbunătățiri și progrese tehnologice în scopul de a garanta siguranța la volan. În plus, garanția satisfacției oferită tuturor clienților săi, plasează anvelopele de iarnă premium Nokian Tyres printre anvelopele de top de pe piața europeană, din punct de vedere al calității.

„Ca pionier în industria anvelopelor, Nokian Tyres a dezvoltat pentru posesorii de automobile electrice cea mai eficientă anvelopă de iarnă din industria auto, din punct de vedere energetic. Potrivit sistemului european de etichetare a anvelopelor, noul model Nokian Hakkapeliitta R2 este cea mai bună anvelopă din clasa A în ceea ce privește eficiența privind consumul de combustibil. Această nouă generație a anvelopei de iarnă Hakkapeliitta, beneficiază de o gamă de dimensiuni extinsă, se caracterizează prin aderență de primă clasă și include dimensiuni special concepute pentru vehiculele electrice i3 și cele hibrid i8, ale mărcii BMW,” explică Matti Morri, Technical Customer Service Manager la Nokian Tyres.

O altă inovație recentă este reprezentată de tehnologia Aramid Sidewall. Fibra de aramidă folosită de Nokian Tyres în compusul din care este realizat flancul anvelopei fortifică flancul, permițându-i să reziste mai bine la impact și tăieturi.

Flancurile cu fibră de aramidă împreună cu garanția Aramid au devenit o inovație cunoscută printre șoferii din ce în ce mai popularelor automobile SUV, oferindu-le acestora posibilitatea de a conduce fără griji atât pe teren accidentat, cât și în oraș.

author avatar
Ilie Radulescu
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version