MOL Racing Fuel 102+, prima benzină special concepută pentru cei pasionați de condusul sportiv, este disponibilă în România.

foto Jean Mihai Pâlșu

Este un carburant cu cifră octanică ridicată, de minimum 102 COR, și nivel ridicat de oxigen, mărind raportul de compresie și asigurând performanță maximă motorului.

Avantajele utilizării acestei benzine sunt numeroase: caracteristicile tehnice conferă un raport de compresie bun și o performanță ridicată, precum și elasticitate la cuplul motorului.

Totodată, există și avantaje ale utilizării acestui carburant care depășesc sfera strict tehnică. Astfel, MOL acordă 5 puncte de loialitate MultiBonus la fiecare litru de benzină MOL Racing Fuel 102+.

Benzina MOL Racing Fuel 102+ poate fi achiziționat din 4 stații din București (Nicolae Caramfil, Timpuri Noi, Muncii, Râmnicu Vâlcea), precum și din Brașov, Cluj și Timișoara. Benzina MOL Racing Fuel 102+ înglobează know-how-ul valoros al Grupului MOL în materie de carburanți.

În toamna lui 2017, Grupul MOL a introdus noua gamă de carburanţi EVO, care asigură un efect excelent de îngrijire a motorului cu combustie internă.

author avatar
Mirela Egeea
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version