Liderii sindicatelor de la Metrorex ştiu cât de important este acest serviciu pentru bucureşteni şi în fiecare toamnă pun pumnul în gură autorităţilor pentru a profita de situaţie.

Şi în acest an lucrurile stau la fel. Au aşteptat să se întoarcă oamenii din vacanţe şi să se aglomereze iar oraşul pentru a-şi aduce aminte, brusc, că sunt probleme cu salariile şi cu contractul colectiv de muncă.

Convinşi că o eventuală grevă a lor ar face ca oamenii să sară în capul autorităţilor, sindicaliştii de la Metrorex au ieşit vineri pe interval şi au pichetat sediul Ministerului Transporturilor.

Evident, oamenii sunt nemulţumiţi de cele două motive invocate mai sus şi ameninţă cu o grevă generală care ar putea debuta chiar luna viitoare.

Mesajele prin care oamenii şi-au manifestat nemulţumirile sunt mai degrabă hilare. “Metroul nu stă pe ROZE, ce facem domnul Tudose?” şi “Cuc, dacă nu eşti isteţ rămâi doar un CUCULEŢ” au fost doar două dintre mesajele inventive cu care sindicaliştii s-au prezentat la protestul de vineri.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version