Exim Bank

Borsec

Dedeman

 

Cotnari

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Secretarul de stat Despescu a detașat polițiști și jandarmi în control pe litoral și la munte / ANM: Caniculă, disconfort termic dar și ploi torențiale, până luni / 

Breaking News:
 

Câștigătorul licitației pentru tronsonul 3 al Drumului Expres Craiova-Pitești

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii rutiere (CNAIR) a desemnat, vineri, câștigătorul licitației pentru proiectarea și construirea tronsonului 3, în lungime de 32 km, al Drumului Expres Craiova-Pitești.

Este vorba despre asocierea de firme românești SA&PE Construct – Spedition UMB – Tehnostrade, cu o ofertă de circa 670 de milioane de lei. Valoarea estimată de CNAIR la licitație era de peste 999 milioane de lei.

Durata contractului este de 36 de luni, din care 12 luni pentru proiectare și 24 luni pentru execuția lucrărilor. Perioada de garanție a lucrărilor ofertată este de 10 ani.

Obiectul contractului îl reprezintă proiectarea și execuția lucrărilor pentru construcția Drum Expres Craiova – Pitești, Tronsonul 3, între localitățile Slatina – Colonești, cu o lungime de 31,75 km.

CNAIR amintește că semnarea contractului de achiziție publică va fi posibilă după expirarea perioadei de depunere a eventualelor contestații si respectiv după soluționarea tuturor contestațiilor/plângerilor formulate în cadrul procedurii de atribuire.

Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, a anunțat că săptămâna viitoare va fi anunțat și câștigătorul licitației pentru tronsonul 4, de 31,88 km.

Ofertele pentru tronsoanele 3 și 4 ale Drumului Expres Craiova-Pitești au fost depuse încă din februarie anul acesta, după ce licitația a fost reluată, întrucât cea  lansată în anul 2017 a fost anulată.

0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv