Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

ACTUALITATE: Coaliția a stabilit măsurile de scădere a facturilor la energie / Ciucă: „Este o plafonare a prețului, nu se renunță la liberalizare” / În februarie și martie prețurile vor fi plafonate / OUG nu va întârzia mai mult de săptămâna viitoare / Un milion de facturi vor fi stornate (anulate) /

Breaking News:

Centura rutieră Mihăilești a fost deschisă circulației: 9 ani pentru 3 km

Centura rutieră a localității Mihăilești a fost deschisă traficului, vineri, de al treilea constructor contractat de CNAIR și după 9 ani de la lansarea proiectului.

Chiar dacă are doar 3,18 km, această variantă ocolitoare scurtează timpii de deplasare pe DN6 și reduce riscurile din trafic specifice tranzitării localităților.

CNAIR a demarat proiectul încă din anul 2011, iar licitaţia a fost câştigată de compania spaniolă Contrat Ingineria Y Obras, care însă a înregistrat mari întârzieri pe șantier și a dus, în final, la blocarea construcției. 

După 5 ani, în 2016, contractul a fost atribuit antreprenorului Copisa Constructora Pirenaica, dar în 2019 a fost din nou reziliat.

A fost lansată nouă licitație, de data asta cu succes, iar contractul a putut fi semnat, în decembrie 2020, cu Viarom Construct, care a încheiat lucrările și a făcut posibilă deschiderea circulației cu trei luni în avans.

10 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv