Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

JUSTIȚIE: Dragnea rămâne în pușcărie: ÎCCJ i-a respins și recursul în casație / EXTERNE: Avertizare de călătorie în China: Epidemie de pneumonie virală /

Breaking News:
 

CFR Călători: 16 trenuri vor opri și în Halta Parc Mogoșoaia

CFR Călători a decis ca 16 trenuri cu plecări/ sosiri din/în stațiile Bucureşti Nord să aibă opriri în Halta Parc Mogoșoaia, începând cu data de 15 decembrie, pentru programul de circulaţie 2019 – 2020.  

”Pentru a veni în întâmpinarea solicitărilor pasagerilor, au fost programate trenuri care vor avea opriri în Halta Parc Mogoșoaia, pentru a asigura o legătură mai rapidă şi sigură între municipiul București și Mogoșoaia”, precizează CFR Călători.

Durata medie a călătoriei este de 20 minute, iar preţul unui bilet la clasa a 2-a la trenurile Regio este de 3,90 lei, iar la clasa 1 costul biletului este de 5,30 lei. La trenurile Interregio preţul unui bilet la clasa a 2-a este de 8,20 lei, iar la clasa 1, de 12,50 lei.

Din 15 decembrie 2019, pasagerii CFR Călători vor putea beneficia de o ofertă comercială ce le va permite să călătorească pe ruta Bucureşti Nord –  Halta Parc Mogoaşoaia şi retur cu trenurile Interregio utilizând abonamentele de la trenurile Regio. Un abonament lunar la trenurile Regio pe această rută va costa 85 de lei.

Se intenţionează ca pe parcursul anului 2020 să mai  fie introduse şi alte trenuri pe ruta Bucureşti Nord – Halta Parc Mogoşoaia şi retur, în funcţie de solicitările publicului  călător şi necesităţile de transport.

Trenurile cărora li se acordă oprire sunt următoarele:

12 Shares