Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

JUSTIȚIE: Inspecția Judiciară o verifică pe judecătoarea care l-a citat în sală pe studentul omorât cu mașina de Vlad Pascu drogat, la 2 Mai / 

Breaking News:

CFR Călători oferă, la Târgul de Turism al României, reducere de 20% la bilete

CFR Călători oferă, la ediția de primăvară a Târgului de Turism al României (15-18 februarie), 20% reducere la biletele de tren din traficul feroviar intern.

„În cele patru zile de târg (…) odată cu acest discount, cumpărătorii vor primi și mici surprize. Acestea se vor oferi în limita stocului disponibil pentru achiziţionarea biletelor de tren ce au valori de cel puțin 50 lei. Astfel, pentru biletele a căror valoare este de la 50 până la 100 lei – surpriza este un rucsac pliabil, pentru biletele a căror valoare este de la 100 până la 200 lei – surpriza constă într-o baterie externă pentru încărcarea telefonului, iar dacă valoarea biletelor cumpărate depășește 200 lei, surpriza oferită cuprinde un termos destinat alimentelor și un stick de memorie 16 GB”, precizează CFR Călători.

Reducerea se aplică la preț întreg clasa 1 și clasa a 2-a și nu se cumulează cu alte oferte.„Biletele CFR online” cumpărate la standul CFR Călători nu vor da dreptul la modificarea contractului de transport: anticipare, amânare, întrerupere sau restituire.

Standul CFR Călători se află în Pavilionul B2 la numărul 3B din Complexul Expoziţional Romexpo din Bucureşti și poate fi vizitat de joi până sâmbătă între orele 10:00 – 18:00, iar duminică în intervalul orar 10:00 – 16:00.

Pentru multe destinații de vacanță, trenul este cea mai avantajoasă și cea mai ecologică modalitate de călătorie. La stand se pot afla detalii despre:

Modalitățile de cumpărare a biletelor în trafic intern și internațional.

Ofertele CFR Călători către principalele destinații turistice şi nu numai, din țară și din Europa.

Parteneriate cu operatorii și agenţiile de turism care intenționează să devină distribuitori autorizați de „Bilete CFR Online”. La stand vor afla cum pot încheia parteneriate de vânzare a biletelor de tren.

Trenul Charter, destinat firmelor și agențiilor de turism care pregătesc evenimente speciale (un pachet turistic „altfel”, petreceri private, revelioane, conferinţă de presă, lansare de produs, filmări, team building-uri etc). Trenul Charter este un produs inedit al CFR Călători, prin care un tren poate fi „închiriat” pentru a fi la dispoziţia exclusivă a unui client persoană fizică sau juridică și poate fi personalizat conform solicitărilor acestuia.

0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv