Conducerea Metrorex anunţă că trenurile circulă pe un singur fir pe tronsonul Gara de Nord – Ştefan cel Mare, din cauza unei avarii apărute la o conductă a RADET.

UPDATE ora 14.20: RADET Bucureşti anunţă că a finalizat lucrările de evacuare a apei din galeria de metrou din zona Piaţa Victoriei, tronsonul Piaţa Victoriei – Gara de Nord.

“Astăzi, 12 aprilie 2017, o conductă magistrală a furnizorului de utilităţi RADET a fost avariată şi s-au produs infiltraţii masive de apă caldă în tunelul metroului între staţiile Piaţa Victoriei 2 — Gara de Nord 1. Acest lucru a determinat modificarea circulaţiei trenurilor pe un singur fir, pe tronsonul Ştefan cel Mare — Gara de Nord 1”, se arată în documentul Metrorex.

Din acest motiv au apărut întârzieri semnificative, însă cei de la Metrorex solicită călătorilor să dea dovadă de răbdare în speranţa că situaţia va fi remediată în cel mai scurt timp.

Reprezentanţii companiei amintite dau asigurări că “echipele Metrorex depun eforturi susţinute, pentru ca circulaţia trenurilor să fie reluată în cel mai scurt timp, în condiţii normale, corelat cu intervenţia efectuată de RADET”.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version