Ca în fiecare zi, pasagerii care folosesc transportul în comun în București au avut de suferit, marți, din cauza unui șofer nesimțit care a blocat traficul.

De această dată vorbim despre un incident petrecut pe linia folosită de tramvaiele 5 și 16, circulația acestora fiind blocată pentru aproape o oră, deși vorbim despre o zonă aflată la doi pași de centrul Capitalei.

Mai mult, situația s-a perpetuat și din cauza pasagerilor care nu au avut curajul să ia măsuri ci s-au mulțumit să dezaprobe verbal gestul inconștientului.

În cele din urmă s-a sunat cu multă întârziere la 112 pentru a se reclama incidentul, iar o echipă de la Administrația Străzilor Sector 2 a ajuns la fața locului pentru a ridica autoturismul.

Cei de la RATB recunosc că în fiecare zi există probleme de acest gen, din cauza nesimțirii șoferilor, dar și că autoritățile sunt depășite în ceea ce privește posibilitatea ridicării rapide a autoturismelor parcate ilegale sau a amendării șoferilor în asemenea măsură încât aceștia să resimtă pasul greșit.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version