Conducerea CNADNR a anunțat luni că a început demersurile necesare pentru a lega Aeroportul Henri Coandă, din București, de Autostrada A3.

sursa foto bilete-sibiu.ro
sursa foto bilete-sibiu.ro

Această legătură se va face prin intermediul unui drum expres care va avea o lungime de circa nouă kilometri și va costa în jur de 43 de milioane de euro.

Șefii CNADNR anunță că “am transmis către Agenția Națională pentru Achiziții Publice (ANAP) documentațiile de atribuire în vederea demarării procedurilor de achiziție publică pentru proiectul “Elaborare Studiu de Fezabilitate și Proiect Tehnic pentru drum expres Legătură A3 – Aeroport Henri Coandă”, pentru verificare și validare”.

S-a luat decizia elaborării acestui drum expres de 9 kilometri pentru că în acest moment legătura dintre aeroport și Autostrada A3 se face într-un mod anevoios pe traseul A3 – Centura București – DN1 – Otopeni – Aeroport.

Imediat după ce ANAP termină de verificat și validat documentele respective, CNADNR trebuie să publice în maxim trei zile anunțurile de participare în Sistemul Electronic de Achiziții Publice (SEAP).

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version