Exim Bank

Borsec

Dedeman

 

Cotnari

ComputerLand

Arctic

Dacia

EXTERNE: Cozi kilometrice la Kulata, singura vamă deschisă de Grecia cu Bulgaria / POLITICĂ: Președintele Iohannis și premierul Orban participă la recepția Ambasadei SUA / ANM: Cod Galben de caniculă în 22 de județe și București / Cod Portocaliu și Galben de ploi, în vestul țării / 

Breaking News:
 

CNAIR a semnat contractele pentru reparația A2 București – Fundulea

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a semnat, vineri, Acordurile-Cadru pentru lucrările de întreținere a părții carosabile ale A2, pe sectorul București – Fundulea.

sursă foto: CNAIR

Lucrările sunt împărțite în două loturi, astfel:

Lotul 1 km (12+000 – km 24+000) Calea 1 și 2, are o lungime de 12 km, și va fi executat de  S.C. PORR CONSTRUCT S.R.L. la o valoare a lucrărilor de 41,7 milioane lei, fără TVA.

Lotul 2 km (24+000 – km 36+000) Calea 1 și 2, tot în lungime de 12 km, va fi executat de   S.C. SAGA BUSINESS CONSTRUCT S.R.L, la o valoare a lucrărilor de 44,9 milioane lei, fără TVA.

Lucrările sunt programate să dureze 24 de luni și vor consta în frezarea dalelor de beton, consolidarea fisurilor active și repararea rosturilor degradate, atât pe calea 1, cât și pe calea 2.

Câștigătorii licitațiilor au fost desemnați de CNAIR în data de 10 mai.

Finanțarea este asigurată prin transfer de la bugetul de stat și din veniturile proprii ale CNAIR.

0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv