Pasionații de automobile se pot bucura de noile episoade ale popularei emisiuni „Colecția de la Count’s Kustoms”, pe HISTORY®, în fiecare zi de marți, la 22:00.

4 Custom Bike-AFTER
Sursă foto: History

„Colecția de la Count’s Kustoms” continuă cu a doua parte a sezonului 4 iar de-a lungul noilor episoade îl vom vedea pe Danny și echipa restaurând și customizând și mai multe mașini și motociclete.

2-Danny
Sursă foto: History

Mai mult, vom asista și la conflicte ocazionale între membrii echipei.

Ca de obicei, Danny Koker, legenda din Las Vegas, este mai determinat ca oricând să obțină mașinile pe care le dorește, făcând orice pentru a-și atinge scopul, inclusiv oferte în bani-gheață care îi iau prin surprindere pe proprietari.

1-Whole-Crew
Sursă foto: History

Danny și echipa sa nu se dau înapoi de la nimic pentru a găsi și transforma cele mai interesante vehicule, printre acestea un vintage Thunderbird și un Corvette clasic.

7 El Camino- BEFORE
Sursă foto: History

HISTORY® este o televiziune factuală ce prezintă o multitudine de personaje care împărtăşesc poveşti din trecut şi din prezent. Limitele sunt împinse până la extrem, negocierile sunt câştigate şi noi detalii inedite ies mereu la iveală.

6-Mike-Scott
Sursă foto: History

HISTORY® este numărul 1 pe nişa televiziunilor de documentare din România şi principala televiziune din portofoliul A+E Networks UK.

3 Custom Bike-BEFORE
Sursă foto: History

HISTORY a aderat la ARMA în 2013, când a lansat un feed de transmisie localizat, putând astfel asigura grile de programe personalizate pentru România.

5-Kevin
Sursă foto: History

Televiziunile HISTORY şi HISTORY HD sunt disponibile prin RCS – DIGI, Telekom, UPC, AKTA, iNES IPTV şi Orange TV.

8 El Caminno- AFTER
Sursă foto: History

De curând, DIGI a introdus HISTORY® în și mai multe locuințe, astfel încât dacă nu recepționați canalul,  rescanați toată grila sau faceți o cerere către cea mai apropiată filială.

Detalii, pe site-ul local HISTORY, pagina de Facebook HISTORY România sau canalul local de YouTube.

author avatar
Adrian Nicolae
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version