Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: PNL și UDMR își împart ministerele, după eliminarea din cărți a USR / Premierul desemnat Ciucă a obținut susținerea PSD pentru un guvern minoritar / ACTUALITATE: Toți elevii intră în vacanță două săptămâni / Masca, obligatorie peste tot / Certificat verde obligatoriu la serviciu / Carantină de noapte pentru nevaccinați / 

Breaking News:

Contestație respinsă! Liber la semnarea contractului pentru tronsonul 4 al A1 Sibiu-Pitești

CNAIR are liber să semneze contractul pentru proiectarea și construirea tronsonului 4 al Autostrăzii A1 Sibiu-Pitești, cuprins între Curtea de Argeș și Tigveni.

Miercuri, contestația depusă de un ofertant la licitație a fost respinsă.

Anunțul a fost făcut de fostul ministru al Transporturilor, Cătălin Drulă, pe pagina sa de Facebook:

„Consiliul Național pentru Soluționarea Contestațiilor (CNSC) a respins contestația depusă de o companie chineză împotriva câștigătorului desemnat pentru execuția tronsonului 4 (Tigveni-Curtea de Argeș) din Autostrada A1 Sibiu-Pitești.

Dacă, până recent, în astfel de situații, Compania de Drumuri aștepta soluționarea eventualului apel la prima decizie, prin modificările la legislația pe achiziții publice adoptată în această vară, ESTE OBLIGATORIE SEMNAREA CONTRACTULUI după prima decizie.
 
Așa că, dacă cei din CNAIR își fac treaba, în următoarele zile ar trebui să semneze contractul de proiectare și execuție. Șicane juridice mai pot exista, așa că este esențial ca responsabilii din CNAIR și constructorul să se miște repede.
 
Acest tronson din Autostrada Sibiu-Pitești are o lungime de 10 km, dar are lucrări complexe printre care: un tunel de 1,3 km lângă Curtea de Argeș, un nod rutier la Tigveni, 9 poduri și 3 pasaje”.
 
0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv