Trenurile din programul “Trenurile Soarelui 2018” circulă până duminică, 9 septembrie, iar după această dată capacitatea de transport va fi adaptată cerinţelor de extrasezon.

Iată pecizările CFR Călători:

Astfel, legătura dintre București și Constanța va fi asigurată zilnic de 16 trenuri, din care 12 InterRegio (câte 6 pe sens) şi 4 Regio (câte 2 pe sens, cu plecare / sosire București Obor).

Durata de călătorie pe ruta București Nord – Constanța este de 2 ore pentru cele 4 trenuri InterRegio (câte 2 pe sens) care circulă fără opriri intermediare şi de circa 2 ore și 20 minute pentru celelalte trenuri InterRegio.

Legătura cu staţiunile de la Marea Neagră va fi realizată pe ruta Constanța – Mangalia și retur cu 16 trenuri Regio (câte 8 pe sens), astfel:

Conexiunea cu Delta Dunării

În contextul programului Litoralul pentru toți, pentru a facilita accesul turiștilor la Delta Dunării, zilnic, până la data de 30 septembrie 2018, va circula tren direct InterRegio pe ruta București Nord – Tulcea Oraș și retur (IR 1689, cu plecare din București Nord la 06:10 și IR 1688, cu plecare din Tulcea Oraș la ora 13:10). După această dată, vor circula doar la final de săptămână (în zilele de vineri, sâmbătă și duminică). De asemenea, în fiecare zi, 4 trenuri (câte 2 pe sens) vor continua să circule între Medgidia și Tulcea şi retur. 

Tarife

O călătorie București – Constanța, fără  nicio ofertă comercială, este 59,6 lei la tren IR, clasa a 2-a. Dacă se achiziționează un bilet dus-întors călătorul beneficiază deja de 10%reducere, iar dacă biletul este achiziționat online se mai adaugă o reducere de 5%.

Pasagerii CFR Călători au posibilitatea de a călători la tarife reduse din tariful de transport, prețurile biletelor fiind accesibile tuturor prin gama variată de oferte comerciale. Acestea sunt prezentate în detaliu pe site-ul nostru oficial  www.cfrcalatori.ro, la secțiunea Trafic intern/ Oferte:

 

Biletele pot fi achiziționate:

Informații actualizate despre circulația trenurilor, la www.cfrcalatori.ro, la numerele de telefon din stațiile CFR, 021/9521 (pentru traficul intern plecări/sosiri din Bucureşti Nord), 021.314.5528 (pentru traficul internațional Gara de Nord București) sau la personalul feroviar din gări.

author avatar
Mirela Egeea
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version