Dacia a prezentat, în 3 martie, primul său showcar electric: Spring. Modelul de serie va fi lansat în anul 2021. Mașina, în lungime de 3,73 metri, are 5 uși și 4 locuri. 

Cu o motorizare 100% electrică, Dacia Spring electric este ușoară și compactă. Versiunea de serie vizează o autonomie de circa 200 km conform normelor WLTP, fapt care garantează o utilizare polivalentă, atât în mediul urban, cât și pe trasee interurbane. 

Caroseria de culoare gri închis, cu elemente decorative portocalii fluorescente, beneficiază de protecții laterale și de scuturi integrate în barele față și spate. Aspectul de SUV este subliniat de garda la sol supra-înălțată și de prezența barelor de pavilion.

Dimensiunile sale reduse îl recomandă ca soluția ideală pentru o utilizare zilnică fără griji. O atenție deosebită a fost acordată blocurilor optice.

Robust, vehiculul oferă atât clienților particulari, cât și proprietarilor de flote, toate avantajele mașinilor electrice: ușurința în manevrare, funcționarea silențioasă, absența vibrațiilor, emisiile zero. În plus, alimentarea este simplă, iar nevoile de întreținere ale vehiculului sunt reduse.

author avatar
Ilie Radulescu
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version