Tragedia din Club Colectiv şi ceea ce s-a întâmplat ulterior nu avea cum să-l lase rece pe artistul Dan Puric.

danpuric

Cunoscut pentru îndemnurile sale religioase şi recomandările pe care le face, ca oamenii să-şi îndrepte atenţia mai mult către cultură, Dan Puric nu a mai răbdat şi l-a atacat în termeni duri pe preşedintele României, Klaus Iohannis.

Într-o intervenţie avută la România TV, Dan Puric a ţinut să precizeze că “românii trebuie să iasă, în primul rând, din provizoratul istoric. Noi nu mai avem destin a ne acorda la istoria de neam, deci la monarhie. Ce avem noi acum sunt chestii de împrumut. Iohannis este depăşit de situaţie. Când vom ieşi din provizorat, vom avea şi noi o istorie şi o demnitate”.

De asemenea, Dan Puric susţine că decizia pentru ieşirea din criza politică “este la Iohannis. El trebuie să rezolve situaţia. Nu ştiu dacă cu o soluţie de moment sau cu una de viitor”.

Artistul român este de părere că “tinerii din ziua de azi au potenţial genial, dar câmpul de manifestare este nul şi va fi nul şi pe viitor. România este la mâna derbedeilor! Avem nevoie de o schimbare radicală, pentru că degeaba strigă ţara că ne-am săturat de politicieni, dacă nu avem pe cine să punem în loc. Dacă ar fi să propun pe cineva în locul actualei clase politice nu aş avea un răspuns. Asta şi pentru că trebuie să recunosc că generaţia mea are o lipsă acută de valori”.

Dan Puric le recomandă tinerilor “să se apuce şi să citească. Să se apuce să se intereseze. Trebuie să învăţăm să fim români. Nu trebuie să fii exacerbat să îţi pui tricolorul pe chiloţi”.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version