EUROPART, lider european în distribuirea de piese de schimb pentru vehicule comerciale și accesorii de atelier, va deschide în august două sucursale noi, în Constanța și Cluj, ambele localizate strategic.

New_EUROPART_Branch_in_Romania_02

Noua filială din Constanta este amplasată strategic în vecinătatea autostrăzilor A4 și A2, care leagă estul și sudul țării cu marea. În plus, noua filiala este aproape de drumurile naționale care leagă sudul cu nordul României.

“Această nouă locație este o completare importantă pentru ne face simțită prezența în zonă: este amplasată între parcuri industriale mari, cum ar fi Logistic Park SA sau Zona Industrială Palas și unde reprezentanții noștri de vânzări pot accesa cu ușurință și alte orașe strategice din țară, cum ar fi Mangalia, Călărași, Agigea sau Medgidia”, a declarat Siegfried Ludwig, managerul din Romania al EUROPART ROMPART.

A doua sucursală nouă din Cluj are, de asemenea, o locație strategică, pe un nod de transport important spre nord.

Ambele ramuri sunt deschise de luni până vineri de la 09:00-18:00 și sâmbătă de la 09:00-13:00.

Peste 6.500 de piese

New_EUROPART_Branch_in_Romania_01

Gama de produse din marca proprie EUROPART include peste 6.500 de piese. În plus față de consumabile și echipamentele de atelier, cum ar fi produse chimice, uleiuri și instrumente, clienții pot obține, piese pentru ax, frână, suspensie, accesorii pentru motoare, iluminat și componente electrice, împreună cu o selecție de alte echipamente și accesorii.

Acestea includ discuri și plăcuțe de frână și produse din marca proprie cum ar fi filtre, arcuri pneumatice, ștergătoare de parbriz sau pompe de apă.

Fiecare produs din marca proprie EUROPART este testat si certificat conform standardelor germane prin audituri externe și interne pentru fiecare produs în parte.

O altă dovadă a respectării standardelor de calitate înaltă pentru produsele din marca proprie este utilizarea unor piese, cum ar fi plăcuțe de frână, discuri de frână și altele, în cadrul European Truck Race Championship.

Piesele au fost testate, aprobate și utilizate în condițiile extreme ale acestor curse de camioane, în care toate piesele folosite au dovedit cele mai bune performanțe și fiabilitate excepțională – produsele din marca proprie EUROPART sunt “Truck Race Aproved”.

author avatar
Mirela Egeea
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version