Joi urmează să se decidă eventuala aprobare a bugetului Primăriei Capitalei pe 2018.

Înaintea ședinței respective, Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, a anunțat că unul dintre marile ei obiective este lărgirea străzii Fabrica de Glucoză.

În legătură cu acest proiect, care anul trecut a înghițit deja 15 milioane de lei deși lucrările încă nu au început, Firea a precizat că “proiectul tehnic a fost finalizat, iar în curând vor începe lucrările efective”.

Există speranțe că finalizarea lucrărilor se va face până la sfârșitul anului viitor, în condițiile în care se estimează că acestea ar trebui să dureze maxim 18 luni din momentul în care se începe munca efectivă.

Firea vrea să aloce pentru acest proiect 4,7 milioane de euro în 2018, iar proiectul presupune lărgirea străzii la două benzi pe sens și amenajarea de trotuare și parcări.

Proiectul este considerat important pentru că ar urma să preia o parte din traficul de pe Autostrada A3, dar și pentru că în ultimii ani în zonă au fost ridicate mai multe clădiri de birouri și apartamente, astfel că în zonă traficul este unul deja extrem de greoi.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version