Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

GREVĂ în Educație: Profesorii resping voucherele sociale transformate de Guvern în „prime” / POLITICĂ: Ciucă a anunțat că nu își mai depune mandatul de premier / Rotativa se amână sub pretextul grevei în Educație / Motivul real este că trocul PNL-PSD este în aer / 

Breaking News:

HiSky va opera zboruri regulate pe ruta Timişoara-Tel Aviv

Compania aeriană HiSky va opera, de la sfârșitul lunii august, zboruri regulate pe ruta Timişoara-Tel Aviv (Israel).

Vor fi două zboruri săptămânal, în fiecare zi de luni şi joi: Tel Aviv (TLV) 14:25 – 17:35 Timişoara (TSR), Timişoara (TSR) 18:35 – 21:25 Tel Aviv (TLV). Preţul unui bilet porneşte de la 49,99 euro cu toate taxele incluse.

Tel Aviv este cea de-a doua destinaţie pe care compania aeriană HiSky alege să o deschidă de pe Aeroportul Timişoara, după ruta Bucureşti-Timişoara, operată deja cu şase frecvenţe săptămânale, începând cu luna mai 2022.

HiSky operează din România zboruri internaţionale directe cu plecare de pe aeroporturile din Bucureşti, Cluj-Napoca, Timişoara, Iaşi şi Baia Mare către Barcelona, Malaga, Tel Aviv, Bruxelles, Paris şi Dublin. Din Republica Moldova, pasagerii pot călători cu HiSky către opt destinaţii externe: Milano, Paris, Dublin, Frankfurt, Tel Aviv, Roma, Bologna şi Veneţia.

0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv