Pentru al patrulea an la rând, artista Loredana Groza prefaţează sărbătorile de iarnă cu un show incendiar din seria “Imaginarium”.

9591_source

Iar anul acesta este prima dată când cere uriaşă de bilete a făcut-o pe artistă să accepte din start să pună în scenă cel puţin două spectacole, astfel că fanii Loredanei se pot întâlni cu aceasta, la Sala Palatului, atât pe 7, cât şi pe 8 noiembrie, de la aceeaşi oră, 20.00.

Concertele pe care Loredana le susţine în fiecare toamnă la Sala Palatului au devenit o tradiţie, începută în 2012. Artista a revoluţionat industria muzicală din România, ridicând, an de an, nivelul show-urilor, care se situează la cele mai înalte standarde internaţionale.

Producţia grandioasă şi prestaţia artistică fără cusur a Loredanei au cucerit publicul şi presa de specialitate. Sedus de show-urile inedite şi măreţe ale Loredanei, publicul aşteaptă cu nerăbdare noua producţie, “Imaginarium”.

Loredana a intrat în istoria muzicală a României la 16 ani, când a devenit cea mai tânără participantă şi câştigătoare a concursului Mamaia. De atunci, parcursul artistei în inimile publicului şi în clasamente a fost de neoprit. Având capacităţi vocale remarcabile, care îi permit să abordeze toate genurile muzicale, inovativă, debordând de creativitate şi magnetism, Loredana este Diva absolută.

Organizatorii anunţă că mai sunt disponibile bilete de Categoria II (100 de lei) şi Categoria I (150 de lei), pentru show-ul din 7 noiembrie, şi bilete de toate categoriile pentru show-ul din 8 noiembrie – Categoria III (60 lei), Categoria II (100 lei), Categoria I (150 lei) şi Categoria VIP (200 lei).

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version