Demisia intempestivă a premierul Victor Ponta a dus la anularea, de către ministrul Transporturilor, Iulian Matache, a prezentării rezultatelor anchetei Corpului de Control la CNADNR.

matache-sibiu-orastie
Matache la dezastrul de pe autostrada Orăştie-Sibiu

Controlul ordonat de Matache în 18 august la CNADNR a depăşit deja 3 luni, astfel că presa îşi luase adio de la găsirea de către ministru a vreunui vinovat.

Narcis Neaga, directorul general al CNADNR, face pe inocentul deşi a tolerat tărăgănarea lucrărilor la lotul 3 al autostrăzii Orăştie-Sibiu, pentru care însăşi somitatea PSD Corina Creţu, comisarul european pentru politică regională, a anunţat că refacerea porţiunii demolate trebuie suportată din banii statului român.

Guvernul Ponta pleacă lăsând o zestre ruşinoasă: niciun kilometru nou de autostradă şi şantiere pe punctul de a pierde fondurile europene.

lucrari-santier-autostrada-sibiu-orastie
Porţiunea de 200 m din lotul 3 al tronsonului Orăştie-Sibiu trebuie refăcută până la sfârşitul anului. În caz contrar, peste 400 mil. euro din fondurile europene vor fi pierdute, pentru întreaga autostradă.
author avatar
Mirela Egeea
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version