Programul prin care Metrorex vrea să modernizeze căile de acces în stațiile de metrou continuă.

sursa b365.ro

Începând de miercuri, 16 august, cei de la Metrorex închid mai multe căi de acces către stațiile de metrou Eroilor, Politehnica, Preciziei și Gorjului. Lucrările ar urma să dureze aproximativ o săptămână, însă cei de la Metrorex speră să deschidă căile de acces mai repede, pentru a limita disconfortul oamenilor.

În stația Eroilor va fi închis accesul dinspre Splaiul Independenței și bulevardul Eroilor (Spitalul Universitar), la stația Politehnica va fi închis accesul dinspre intersecția bulevardului Iuliu Maniu cu bulevardul General Vasile Milea, în stația Preciziei va fi închis accesul dinspre Bulevardul Preciziei (spre depou), în timp ce la stația Gorjului va fi închis accesul dinspre intersecția Bulevardului Iuliu Maniu cu Strada Dezrobirii (acces piață).

Din 23 august și până în 29 august, vor avea loc lucrări la instalațiile de taxare din celelalte puncte de acces din aceleași stații.

Lucrările fac parte dintr-un proiect amplu care costă 149,7 milioane de lei, fără TVA, și care este finanțat din fonduri europene nerambursabile.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version